Privacybeleid en cookie-overeenkomst

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures voor het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw informatie wanneer u de Service gebruikt en vertelt u over uw privacyrechten en hoe de Wet u beschermt.

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om de dienst te leveren en te verbeteren. Door de Service te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit Privacybeleid.

Interpretatie en definities
Interpretatie

De woorden waarvan de eerste letter met hoofdletter is geschreven, hebben betekenissen die onder de volgende voorwaarden zijn gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of zij in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

Definitie

Voor de doeleinden van dit Privacybeleid:

Account betekent een uniek account dat Voor U is aangemaakt om toegang te krijgen tot onze Service of delen van onze Service.
Business, voor de toepassing van de CCPA (California Consumer Privacy Act), verwijst naar het bedrijf als de juridische entiteit die persoonlijke informatie van consumenten verzamelt en de doeleinden en middelen bepaalt voor de verwerking van persoonlijke informatie van consumenten, of namens wie dergelijke informatie wordt verzameld en die alleen, of samen met anderen, de doeleinden en middelen bepaalt voor de verwerking van persoonlijke informatie van consumenten, die zaken doet in de staat Californië.
Bedrijf (in deze overeenkomst aangeduid als “het bedrijf”, “wij”, “ons” of “onze”) verwijst naar PrivacyPolicies.com website.Voor de toepassing van de AVG is het bedrijf de verwerkingsverantwoordelijke.
Consument, voor de toepassing van de CCPA (California Consumer Privacy Act), betekent een natuurlijke persoon die een inwoner van Californië is. Een ingezetene, zoals gedefinieerd in de wet, omvat (1) elke persoon die zich in de VS bevindt voor een ander dan tijdelijk of Tijdelijk doel, en (2) elke persoon die in de VS is gevestigd en die zich buiten de VS bevindt voor een tijdelijk of Tijdelijk doel.
Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiele apparaat of een ander apparaat worden geplaatst en die onder andere de details van uw browsegeschiedenis op die website bevatten.
De verwerkingsverantwoordelijke verwijst in de zin van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) naar het bedrijf als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen de doeleinden en middelen voor de verwerking van persoonsgegevens bepaalt.
Apparaat betekent elk apparaat dat toegang heeft tot de Service, zoals een computer, een mobiele telefoon of een digitale tablet.
Do Not Track (DNT) is een concept dat is gepromoot door de Amerikaanse regelgevende instanties, in het bijzonder de Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC), voor de internetindustrie om een mechanisme te ontwikkelen en te implementeren waarmee internetgebruikers de tracking van hun online activiteiten op verschillende websites kunnen controleren.
Facebook Fan Page is een openbaar profiel met de naam PrivacyPolicies Facebook Fan Page, speciaal gemaakt door het bedrijf op het sociale netwerk Facebook, toegankelijk vanaf https://www.facebook.com/PrivacyPoliciescom-1641117666139253/
Persoonsgegevens zijn alle informatie die betrekking heeft op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.Voor de doeleinden van de AVG betekent Persoonsgegevens alle informatie die op u betrekking heeft, zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, online-identificatie of een of meer factoren die specifiek zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale identiteit.Voor de doeleinden van de CCPA betekent Persoonsgegevens alle informatie die identificeert, betrekking heeft op, beschrijft of kan worden geassocieerd met, of redelijkerwijs kan worden gekoppeld, direct of indirect, met u.
Verkoop, voor de toepassing van de CCPA (California Consumer Privacy Act), betekent het verkopen, verhuren, vrijgeven, bekendmaken, verspreiden, beschikbaar stellen, overdragen of anderszins mondeling, schriftelijk of via elektronische of andere middelen communiceren van persoonlijke informatie van een consument aan een ander bedrijf of een derde partij voor financiële of andere waardevolle tegenprestatie.
Service verwijst naar de Website.
Dienstverlener betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens het bedrijf verwerkt. Het verwijst naar externe bedrijven of personen die door het bedrijf in dienst zijn om de dienst te vergemakkelijken, om de dienst namens het bedrijf te verlenen, om diensten met betrekking tot de dienst uit te voeren of om het bedrijf te helpen bij het analyseren van hoe de Dienst wordt gebruikt. Voor de toepassing van de AVG worden dienstverleners beschouwd als gegevensverwerkers.
Gebruiksgegevens verwijst naar gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service of van de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).
U betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, of het bedrijf of een andere juridische entiteit namens wie een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, zoals van toepassing.Onder de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u worden aangeduid als de betrokkene of als de gebruiker, aangezien u de persoon bent die de Service gebruikt.
Verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens
Soorten verzamelde gegevens
persoonsgegevens

Tijdens het gebruik van onze Service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

Mailadres
Voornaam en achternaam
Telefoonnummer
Adres, Staat, provincie, postcode, stad
gebruiksgegevens
gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij het gebruik van de dienst.

Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internetprotocoladres van uw apparaat (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina ‘s van onze Service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina’ s hebt doorgebracht, unieke apparaat-ID ‘ s en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat, kunnen we automatisch bepaalde informatie verzamelen, inclusief, maar niet beperkt tot, het type mobiel apparaat dat u gebruikt, uw unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID ‘ s en andere diagnostische gegevens.

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze Service bezoekt of wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat.

Tracking technologieën en Cookies

We gebruiken Cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën om de activiteit op onze Service te volgen en bepaalde informatie op te slaan. Trackingtechnologieën die worden gebruikt zijn beacons, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze Service te verbeteren en te analyseren. De technologieën die we gebruiken kunnen bestaan uit::

Cookies of Browser Cookies. Een cookie is een klein bestand dat op uw apparaat wordt geplaatst. U kunt uw browser instrueren om alle Cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een Cookie wordt verzonden. Als u echter geen Cookies accepteert, kunt u sommige delen van onze Service mogelijk niet gebruiken. Tenzij u uw browserinstellingen hebt aangepast zodat Cookies worden geweigerd, kan onze Service Cookies gebruiken.
webbaken. Bepaalde secties van onze Service en onze e-mails kunnen kleine elektronische bestanden bevatten die bekend staan als web beacons (ook wel clear GIF ‘s, pixeltags en single-pixel GIF’ s genoemd) waarmee het bedrijf bijvoorbeeld gebruikers kan tellen die die pagina ‘ s hebben bezocht of een e-mail hebben geopend en voor andere gerelateerde website-statistieken (bijvoorbeeld het registreren van de populariteit van een bepaald gedeelte en het verifiëren van systeem-en serverintegriteit).

Cookies kunnen “permanente” of “sessie” Cookies zijn. Permanente Cookies blijven op uw pc of mobiele apparaat staan wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit.

We gebruiken zowel sessie-als permanente Cookies voor de hieronder uiteengezette doeleinden:

Noodzakelijke / essentiële CookiesType: Sessiecookiebestuurd door: UsPurpose: deze Cookies zijn essentieel om u diensten te bieden die beschikbaar zijn via de Website en om u in staat te stellen enkele van de functies ervan te gebruiken. Ze helpen gebruikers te authenticeren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze Cookies kunnen de diensten waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd en gebruiken we deze Cookies alleen om u deze diensten te bieden.
Cookiesbeleid / kennisgeving acceptatie CookiesType: persistente cookiebeheer: UsPurpose: deze Cookies identificeren of gebruikers het gebruik van cookies op de Website hebben geaccepteerd.
Functionaliteit CookiesType: persistente Cookiesservice: UsPurpose: deze Cookies stellen ons in staat om keuzes te onthouden die u maakt wanneer u de Website gebruikt, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze Cookies is om u een meer persoonlijke ervaring te bieden en om te voorkomen dat u uw voorkeuren telkens opnieuw moet invoeren wanneer u de Website gebruikt.
Tracking en Performance CookiesType: persistente Cookiebestuurder: derde Partijdoel: deze Cookies worden gebruikt om informatie te volgen over het verkeer naar de Website en hoe gebruikers de Website gebruiken. De informatie die via deze Cookies wordt verzameld, kan u direct of indirect identificeren als individuele bezoeker. Dit komt omdat de verzamelde informatie meestal is gekoppeld aan een pseudonieme identificatiecode die is gekoppeld aan het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de Website. We kunnen deze Cookies ook gebruiken om nieuwe pagina ‘ s, functies of nieuwe functionaliteit van de Website te testen om te zien hoe onze gebruikers daarop reageren.

Ga voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies naar ons Cookiebeleid of het gedeelte Cookies van ons Privacybeleid.

Gebruik van uw persoonsgegevens

Het bedrijf kan persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden::

Om onze Service te leveren en te onderhouden, inclusief om het gebruik van onze Service te controleren.
Om uw Account te beheren: om uw registratie als gebruiker van de Service te beheren. De door u verstrekte persoonsgegevens kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de Dienst die voor u als geregistreerde gebruiker beschikbaar zijn.
Voor de uitvoering van een contract: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het koopcontract voor de producten, items of diensten die u hebt gekocht of Van enig ander contract met ons via de Service.
Om contact met u op te nemen: om contact met u op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, SMS of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals pushmeldingen van een mobiele applicatie met betrekking tot updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, indien nodig of Redelijk voor de implementatie ervan.
Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met die welke u al hebt gekocht of waarover u hebt gevraagd, tenzij u ervoor hebt gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen.
Om uw verzoeken te beheren: om uw verzoeken aan ons bij te wonen en te beheren.
Voor bedrijfsoverdrachten: We kunnen uw informatie gebruiken om een fusie, afstoting, herstructurering, reorganisatie, ontbinding of andere verkoop of overdracht van sommige of al onze activa te evalueren of uit te voeren, hetzij als een lopende onderneming of als onderdeel van faillissement, liquidatie of soortgelijke procedure, waarbij persoonlijke gegevens die door ons worden bewaard over onze servicegebruikers deel uitmaken van de overgedragen activa.
Voor andere doeleinden: We kunnen uw informatie gebruiken voor andere doeleinden, zoals gegevensanalyse, het identificeren van gebruikstrends, het bepalen van de effectiviteit van onze promotiecampagnes en om onze Service, producten, diensten, marketing en uw ervaring te evalueren en te verbeteren.

We kunnen uw persoonsgegevens delen in de volgende situaties::

Met serviceproviders: We kunnen uw persoonlijke informatie delen met serviceproviders om het gebruik van onze Service te controleren en te analyseren, voor betalingsverwerking, om contact met u op te nemen.
Voor bedrijfsoverdrachten: We kunnen uw persoonlijke gegevens delen of overdragen in verband met of tijdens onderhandelingen over een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of overname van alle of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
Met gelieerde ondernemingen: We kunnen uw informatie delen met onze gelieerde ondernemingen, in welk geval we van die gelieerde ondernemingen eisen dat zij dit Privacybeleid naleven. Gelieerde ondernemingen omvatten onze moedermaatschappij en andere dochterondernemingen, joint venture-partners of andere bedrijven die wij controleren of die onder gemeenschappelijke controle met ons staan.
Met zakenpartners: We kunnen uw informatie delen met onze zakenpartners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
Met andere gebruikers: wanneer u persoonlijke informatie deelt of anderszins communiceert in de openbare ruimtes met andere gebruikers, kan dergelijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en openbaar worden verspreid buiten.
Met uw toestemming: We kunnen uw persoonlijke informatie voor elk ander doel met uw toestemming bekendmaken.
Bewaren van uw persoonsgegevens

Het bedrijf bewaart uw persoonsgegevens slechts zolang als nodig is voor de doeleinden die in dit Privacybeleid zijn uiteengezet. We bewaren en gebruiken uw persoonsgegevens voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we verplicht zijn uw gegevens te bewaren om te voldoen aan toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze juridische overeenkomsten en beleidslijnen af te dwingen.

Het bedrijf bewaart ook gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of de functionaliteit van onze Service te verbeteren, of wanneer we wettelijk verplicht zijn om deze gegevens voor langere tijd te bewaren.

Overdracht van uw persoonsgegevens

Uw gegevens, inclusief persoonsgegevens, worden verwerkt in de kantoren van het bedrijf en op andere plaatsen waar de partijen die betrokken zijn bij de verwerking zich bevinden. Dit betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar — en onderhouden op — computers die zich buiten uw Staat, Provincie, Land of ander overheidsgebied bevinden waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Uw toestemming voor dit Privacybeleid, gevolgd door uw inzending van dergelijke informatie, vertegenwoordigt uw instemming met die overdracht.

Het bedrijf zal alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit Privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land tenzij er adequate controles zijn ingesteld, inclusief de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van uw persoonsgegevens
bedrijfstransacties

Als het bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonlijke gegevens worden overgedragen. We zullen u hiervan op de hoogte stellen voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

Wetshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden kan het bedrijf worden verplicht om uw persoonsgegevens bekend te maken als dit wettelijk verplicht is of als antwoord op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Andere wettelijke vereisten

Het bedrijf kan uw persoonlijke gegevens openbaar maken in het goede vertrouwen dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

Voldoen aan een wettelijke verplichting
De rechten en eigendom van het bedrijf te beschermen en te verdedigen
Voorkomen of onderzoeken van mogelijke wangedrag in verband met de Service
De persoonlijke veiligheid van gebruikers van de Dienst of het publiek te beschermen
Beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van uw persoonsgegevens

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons, maar vergeet niet dat geen enkele methode van overdracht via Internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

De dienstverleners die wij gebruiken, hebben mogelijk toegang tot uw persoonsgegevens. Deze externe leveranciers verzamelen, bewaren, gebruiken, verwerken en overdragen informatie over uw activiteit op onze Service in overeenstemming met hun privacybeleid.

Analytics

We kunnen gebruik maken van externe dienstverleners om het gebruik van onze Service te controleren en te analyseren.

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google en die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service te volgen en te controleren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren.U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de Service niet beschikbaar te maken voor Google Analytics door de Google Analytics opt-out browser add-on te installeren. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) van het delen van informatie met Google Analytics over bezoekactiviteit.Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de webpagina Privacy & voorwaarden van Google: https://policies.google.com/privacy
E-Mail Marketing

We kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing-of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt zich afmelden voor het ontvangen van een of alle van deze berichten van ons door de afmeldlink of instructies te volgen in elke e-mail die we verzenden of door contact met ons op te nemen.

Betaling

We kunnen betaalde producten en/of diensten leveren binnen de Service. In dat geval kunnen we diensten van derden gebruiken voor de verwerking van betalingen (bijv. betalingsverwerkers).

We zullen uw betaalkaartgegevens niet opslaan of verzamelen. Die informatie wordt rechtstreeks verstrekt aan onze externe betalingsverwerkers wiens gebruik van uw persoonlijke informatie wordt beheerst door hun privacybeleid. Deze betalingsverwerkers houden zich aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken zoals Visa, Mastercard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van betalingsinformatie.

PayPalTheir Privacybeleid kan worden bekeken op https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full
BraintreeTheir Privacybeleid kan worden bekeken op https://www.braintreepayments.com/legal/braintree-privacy-policy
FastSpring hun privacybeleid kan worden bekeken op http://fastspring.com/privacy/
Gebruik, prestaties en Diversen

We kunnen gebruikmaken van externe serviceproviders om onze Service beter te verbeteren.

Awin en Shareasalehun Privacybeleid kan worden bekeken op https://www.awin.com/us/privacy#how-we-use-data-from-advertisers-and-publishers
GDPR Privacy
Rechtsgrondslag voor de verwerking van Persoonsgegevens onder GDPR

Wij kunnen persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden::

Toestemming: U hebt toestemming gegeven voor de verwerking van persoonsgegevens voor één of meer specifieke doeleinden.
Uitvoering van een contract: het verstrekken van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met u en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan.
Wettelijke verplichtingen: de verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan het bedrijf is onderworpen.
Vitale belangen: de verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk om uw vitale belangen of die van een andere natuurlijke persoon te beschermen.
Algemeen belang: de verwerking van persoonsgegevens houdt verband met een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of in de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de onderneming is toevertrouwd.
Gerechtvaardigde belangen: de verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van het bedrijf.

In ieder geval helpt het bedrijf graag om de specifieke rechtsgrondslag die van toepassing is op de verwerking te verduidelijken, en in het bijzonder of het verstrekken van persoonsgegevens een wettelijke of contractuele vereiste is, of een vereiste die nodig is om een contract aan te gaan.

Uw rechten onder de GDPR

Het bedrijf verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren en te garanderen dat u uw rechten kunt uitoefenen.

U hebt het recht op grond van dit Privacybeleid, en volgens de wet als u zich binnen de EU bevindt, om:

Verzoek om inzage in uw persoonsgegevens. Het recht op toegang, update of verwijdering van de informatie die wij over u hebben. Wanneer dit mogelijk is, kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks in uw accountinstellingen openen, bijwerken of verzoeken om verwijdering. Als u niet in staat bent om deze acties zelf uit te voeren, neem dan contact met ons op om u te helpen. Dit stelt u ook in staat om een kopie te ontvangen van de persoonlijke gegevens die wij over u hebben.
Verzoek om correctie van de persoonsgegevens die wij over u bewaren. U hebt het recht om onvolledige of onjuiste informatie die wij over u hebben te laten corrigeren.
Bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit recht bestaat wanneer we ons baseren op een gerechtvaardigd belang als rechtsgrondslag voor onze verwerking en er iets is met uw specifieke situatie waardoor u bezwaar wilt maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens op deze grond. U hebt ook het recht om bezwaar te maken wanneer wij uw persoonsgegevens verwerken voor direct marketingdoeleinden.
Verzoek om verwijdering van uw persoonsgegevens. U hebt het recht om ons te vragen om persoonsgegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer er geen goede reden voor ons is om deze te blijven verwerken.
Verzoek om overdracht van uw persoonsgegevens. Wij zullen uw persoonsgegevens aan U of aan een door u gekozen derde verstrekken in een gestructureerd, algemeen gebruikt, machineleesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming hebt gegeven om te gebruiken of waar we de informatie hebben gebruikt om een contract met u uit te voeren.
Uw toestemming intrekken. U heeft het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens in te trekken. Als u uw toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk geen toegang bieden tot bepaalde specifieke functionaliteiten van de Service.
Uitoefening van uw GDPR – gegevensbeschermingsrechten

U kunt uw recht op toegang, rectificatie, annulering en verzet uitoefenen door contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat u op dergelijke verzoeken reageert. Als u een verzoek indient, zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk op u te reageren.

U hebt het recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en het gebruik van uw persoonsgegevens. Als u zich in de Europese Economische Ruimte (EER) bevindt, kunt u voor meer informatie contact opnemen met uw lokale Gegevensbeschermingsautoriteit in de EER.

Facebook Fan Pagina
Gegevensbeheerder voor de Facebook-fanpagina

Het bedrijf is de gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens die worden verzameld tijdens het gebruik van de Service. Als exploitant van de Facebook fanpagina https://www.facebook.com/privacypolicies, zijn het bedrijf en de exploitant van het sociale netwerk Facebook gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken.

Het bedrijf heeft overeenkomsten gesloten met Facebook waarin onder meer de Gebruiksvoorwaarden van de Facebook-fanpagina worden vastgelegd. Deze voorwaarden zijn grotendeels gebaseerd op de Servicevoorwaarden van Facebook: https://www.facebook.com/terms.php

Bezoek het Privacybeleid van Facebook https://www.facebook.com/policy.php voor meer informatie over hoe Facebook persoonlijke gegevens beheert of neem contact op met Facebook online, of per post: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten.

Facebook Insights

Wij gebruiken de functie Facebook Insights in verband met de werking van de Facebook-fanpagina en op basis van de AVG om geanonimiseerde statistische gegevens over onze gebruikers te verkrijgen.

Voor dit doel plaatst Facebook een Cookie op het apparaat van de gebruiker die onze Facebook-fanpagina bezoekt. Elke Cookie bevat een unieke identificatiecode en blijft actief gedurende een periode van twee jaar, behalve wanneer deze voor het einde van deze periode wordt verwijderd.

Facebook ontvangt Facebook, registreert en verwerkt de informatie die in de Cookie is opgeslagen, vooral wanneer de gebruiker de Facebook-diensten, diensten die worden geleverd door andere leden van de Facebook-fanpagina en diensten van andere bedrijven die Facebook-diensten gebruiken, bezoekt.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van Facebook, Bezoek het Privacybeleid van Facebook hier: https://www.facebook.com/privacy/explanation

CCPA Privacy

Deze Privacykennisgeving voor inwoners van Californië is een aanvulling op de informatie in ons Privacybeleid en is uitsluitend van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die in de staat Californië wonen.

Categorieën van verzamelde persoonsgegevens

We verzamelen informatie die identificeert, betrekking heeft op, beschrijft, verwijst, kan worden geassocieerd met, of redelijkerwijs kan worden gekoppeld, direct of indirect, met een bepaalde consument of apparaat. Hieronder volgt een lijst van categorieën van persoonlijke informatie die we kunnen verzamelen of mogelijk zijn verzameld van inwoners van Californië in de afgelopen twaalf (12) maanden.

Houd er rekening mee dat de categorieën en voorbeelden in de onderstaande lijst die zijn gedefinieerd in de CCPA. Dit betekent niet dat alle voorbeelden van die categorie van persoonlijke informatie daadwerkelijk door ons zijn verzameld, maar weerspiegelt onze goede trouw geloof naar beste weten dat een deel van die informatie uit de toepasselijke categorie kan zijn en kan zijn verzameld. Bepaalde categorieën persoonsgegevens worden bijvoorbeeld alleen verzameld als u dergelijke persoonsgegevens rechtstreeks aan ons verstrekt.

Categorie A: Identificatoren.Voorbeelden: een echte naam, alias, postadres, unieke persoonlijke identificatiecode, online identificatiecode, Internetprotocoladres, e-mailadres, accountnaam, rijbewijsnummer, paspoortnummer of andere soortgelijke identificatiecodes.Verzameld: Ja.
Categorie B: categorieën persoonlijke informatie die zijn opgenomen in de California Customer Records statute (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e)).Voorbeelden: een naam, handtekening, burgerservicenummer, fysieke kenmerken of beschrijving, adres, telefoonnummer, paspoortnummer, rijbewijs-of staatskaartnummer, verzekeringsnummer, opleiding, werk, arbeidsverleden, bankrekeningnummer, creditcardnummer, bankpasnummer of andere financiële informatie, medische informatie of informatie over ziektekostenverzekering. Sommige persoonlijke informatie die in deze categorie is opgenomen, kan overlappen met andere categorieën.Verzameld: Ja.
Categorie C: beschermde classificatiekenmerken volgens de Californische of federale wetgeving.Voorbeelden: Leeftijd (40 jaar of ouder), ras, kleur, afkomst, nationale afkomst, burgerschap, religie of geloof, burgerlijke staat, medische toestand, lichamelijke of geestelijke handicap, geslacht (inclusief geslacht, genderidentiteit, genderexpressie, zwangerschap of bevalling en aanverwante medische aandoeningen), Seksuele geaardheid, veteranenstatus of militaire status, genetische informatie (inclusief familiale genetische informatie).Verzameld: Nee.
Categorie D: commerciële informatie.Voorbeelden: Records en geschiedenis van gekochte of overwogen producten of diensten.Verzameld: Ja.
Categorie E: biometrische gegevens.Voorbeelden: genetische, fysiologische, gedrags-en biologische kenmerken of activiteitspatronen die worden gebruikt om een sjabloon of andere identificatie of identificerende informatie te extraheren, zoals vingerafdrukken, gezichtsprints en stemprints, iris-of retina-scans, toetsaanslag, gang of andere fysieke patronen en slaap -, gezondheids-of inspanningsgegevens.Verzameld: Nee.
Categorie F: Internet of andere soortgelijke netwerkactiviteiten.Voorbeelden: interactie met onze dienst of advertentie.Verzameld: Ja.
Categorie G: geolocatiegegevens.Voorbeelden: fysieke locatie.Verzameld: Nee.
Categorie H: sensorische gegevens.Voorbeelden: Audio, elektronische, visuele, thermische, olfactorische of soortgelijke informatie.Verzameld: Nee.
Categorie I: beroeps-of arbeidsgerelateerde informatie.Voorbeelden: huidige of vorige functiegeschiedenis of prestatiebeoordelingen.Verzameld: Nee.
Categorie J: niet-openbare onderwijsinformatie (volgens de Family Educational Rights and Privacy Act (20 U. S. C. Section 1232g, 34 C. F. R. Part 99)).Voorbeelden: onderwijsdossiers die rechtstreeks verband houden met een student die worden bijgehouden door een onderwijsinstelling of een partij die namens haar optreedt, zoals cijfers, transcripties, klassenlijsten, studentenroosters, studentenidentificatiecodes, financiële informatie van studenten of disciplinaire gegevens van studenten.Verzameld: Nee.
Categorie K: conclusies getrokken uit andere persoonlijke informatie.Voorbeelden: profiel dat iemands voorkeuren, kenmerken, psychologische trends, aanleg, gedrag, attitudes, intelligentie, vaardigheden en bekwaamheden weerspiegelt.Verzameld: Nee.

Onder CCPA omvat persoonlijke informatie geen:

Openbaar beschikbare informatie uit overheidsdocumenten
Geanonimiseerde of geaggregeerde consumenteninformatie
Informatie die buiten het toepassingsgebied van de CCPA valt, zoals::
Gezondheids-of medische informatie die valt onder de Health Insurance Portability and Accountability Act van 1996 (HIPAA) en de California Confidentiality of Medical Information Act (CMIA) of gegevens van klinische proeven
Persoonsgegevens die vallen onder bepaalde sectorspecifieke privacywetten, waaronder de Fair Credit Reporting Act (FRCA), de Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA) of de California Financial Information Privacy Act (FIPA), en de Driver ‘ s Privacy Protection Act van 1994
Bronnen van persoonlijke informatie

We verkrijgen de hierboven genoemde categorieën persoonsgegevens uit de volgende categorieën bronnen::

Rechtstreeks van jou. Bijvoorbeeld uit de formulieren die u invult op onze Service, voorkeuren die u uitdrukt of verstrekt via onze Service, of uit uw aankopen op onze Service.
Indirect van jou. Bijvoorbeeld door uw activiteit op onze Service te observeren.
Automatisch van jou. Bijvoorbeeld via cookies die wij of onze serviceproviders op uw apparaat instellen terwijl u door onze Service navigeert.
Van Dienstverleners. Bijvoorbeeld externe leveranciers om het gebruik van onze Service te controleren en te analyseren, externe leveranciers voor betalingsverwerking of andere externe leveranciers die we gebruiken om de Service aan u te leveren.
Gebruik van persoonsgegevens voor zakelijke of commerciële doeleinden

We kunnen persoonlijke informatie die we verzamelen gebruiken of openbaar maken voor “zakelijke doeleinden” of ” commerciële doeleinden “(zoals gedefinieerd in de CCPA), waaronder de volgende voorbeelden::

Om onze Service uit te voeren en u onze Service te bieden.
Om u ondersteuning te bieden en te reageren op uw vragen, inclusief om uw zorgen te onderzoeken en aan te pakken en onze Service te controleren en te verbeteren.
Om te voldoen aan of te voldoen aan de reden waarom u de informatie hebt verstrekt. Als u bijvoorbeeld uw contactgegevens deelt om een vraag over onze Service te stellen, gebruiken we die persoonlijke informatie om op uw vraag te reageren. Als u uw persoonlijke gegevens verstrekt om een product of dienst te kopen, zullen we die informatie gebruiken om uw betaling te verwerken en de levering te vergemakkelijken.
Om te reageren op verzoeken van wetshandhavers en zoals vereist door toepasselijke wetgeving, gerechtelijk bevel of overheidsvoorschriften.
Zoals aan u beschreven bij het verzamelen van uw persoonlijke gegevens of zoals anderszins uiteengezet in de CCPA.
Voor interne administratieve en auditdoeleinden.
Om beveiligingsincidenten op te sporen en te beschermen tegen kwaadwillige, bedrieglijke, frauduleuze of illegale activiteiten, inclusief, indien nodig, het vervolgen van degenen die verantwoordelijk zijn voor dergelijke activiteiten.

Houd er rekening mee dat de bovenstaande voorbeelden illustratief zijn en niet bedoeld zijn om volledig te zijn. Voor meer informatie over hoe we deze informatie gebruiken, raadpleegt u het gedeelte ‘Gebruik van uw persoonlijke gegevens’.

Als we besluiten om aanvullende categorieën van persoonlijke informatie te verzamelen of de persoonlijke informatie die we hebben verzameld te gebruiken voor wezenlijk andere, niet-gerelateerde of onverenigbare doeleinden, zullen we dit privacybeleid bijwerken.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie voor zakelijke doeleinden of commerciële doeleinden

We kunnen de volgende categorieën persoonlijke informatie gebruiken of openbaar maken en hebben mogelijk in de afgelopen twaalf (12) maanden gebruikt of openbaar gemaakt voor zakelijke of commerciële doeleinden:

Categorie A: Identificatoren
Categorie B: categorieën persoonlijke informatie die zijn opgenomen in de California Customer Records statute (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e))
Categorie D: commerciële informatie
Categorie F: Internet of andere soortgelijke netwerkactiviteiten

Houd er rekening mee dat de hierboven genoemde categorieën die zijn gedefinieerd in de CCPA. Dit betekent niet dat alle voorbeelden van die categorie van persoonlijke informatie daadwerkelijk werden bekendgemaakt, maar weerspiegelt onze goede trouw geloof naar beste weten dat een deel van die informatie uit de toepasselijke categorie kan worden en kan zijn bekendgemaakt.

Wanneer we persoonlijke informatie openbaar maken voor een zakelijk doel of een commercieel doel, sluiten we een contract dat het doel beschrijft en vereist dat de ontvanger die persoonlijke informatie vertrouwelijk houdt en deze niet gebruikt voor enig doel behalve het uitvoeren van het contract.

Verkoop van persoonlijke informatie

Zoals gedefinieerd in de CCPA, betekent “verkopen” en “verkoop” het verkopen, verhuren, vrijgeven, bekendmaken, verspreiden, beschikbaar stellen, overdragen of anderszins mondeling, schriftelijk of via elektronische of andere middelen communiceren van persoonlijke informatie van een consument door het bedrijf aan een derde partij voor waardevolle tegenprestatie. Dit betekent dat We mogelijk een soort voordeel hebben ontvangen in ruil voor het delen van persoonlijke informatie, maar niet noodzakelijkerwijs een financieel voordeel.

Houd er rekening mee dat de onderstaande categorieën die zijn gedefinieerd in de CCPA. Dit betekent niet dat alle voorbeelden van die categorie van persoonlijke informatie daadwerkelijk werden verkocht, maar weerspiegelt onze goede trouw geloof naar het beste van onze kennis dat een deel van die informatie uit de toepasselijke categorie kan worden en kan zijn gedeeld voor waarde in ruil.

We kunnen de volgende categorieën Persoonsgegevens verkopen en hebben verkocht in de afgelopen twaalf (12) maanden::

Categorie A: Identificatoren
Categorie B: categorieën persoonlijke informatie die zijn opgenomen in de California Customer Records statute (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e))
Categorie D: commerciële informatie
Categorie F: Internet of andere soortgelijke netwerkactiviteiten
Delen van persoonlijke informatie

We kunnen uw persoonlijke informatie die in de bovenstaande categorieën wordt geïdentificeerd, delen met de volgende categorieën van derden:

dienstverleners
Betalingsprocessor
Onze affiliates
Onze zakelijke partners
Externe leveranciers aan wie u of uw agenten ons machtigen om uw persoonlijke gegevens bekend te maken in verband met producten of diensten die wij aan u leveren
Verkoop van persoonlijke informatie van minderjarigen jonger dan 16 jaar

We verzamelen niet bewust persoonlijke informatie van minderjarigen jonger dan 16 jaar via onze Service, hoewel bepaalde websites van derden waarnaar we linken dit kunnen doen. Deze websites van derden hebben hun eigen gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid en we moedigen ouders en wettelijke voogden aan om het internetgebruik van hun kinderen te controleren en hun kinderen te instrueren nooit informatie op andere websites te verstrekken zonder hun toestemming.

We verkopen geen persoonlijke informatie van consumenten waarvan we weten dat ze jonger zijn dan 16 jaar, tenzij we een bevestigende toestemming (het “recht op opt-In”) ontvangen van de consument die tussen 13 en 16 jaar oud is, of de ouder of voogd van een consument jonger dan 13 jaar. Consumenten die zich aanmelden voor de verkoop van persoonlijke informatie kunnen zich op elk moment afmelden voor toekomstige verkopen. Om het recht op opt-out uit te oefenen, kunt u (of uw gemachtigde vertegenwoordiger) een verzoek bij ons indienen door contact met ons op te nemen.

Als u reden hebt om aan te nemen dat een kind jonger dan 13 (of 16) ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, neem dan contact met ons op met voldoende details om ons in staat te stellen die informatie te verwijderen.

Uw rechten onder de CCPA

De CCPA biedt inwoners van Californië specifieke rechten met betrekking tot hun persoonlijke informatie. Als u inwoner bent van Californië, heeft u de volgende rechten::

Het recht op kennisgeving. U hebt het recht om te worden geïnformeerd over welke categorieën Persoonsgegevens worden verzameld en voor welke doeleinden de persoonsgegevens worden gebruikt.
Het recht om te vragen. Onder CCPA hebt u het recht om te verzoeken dat wij u informatie verstrekken over onze verzameling, Gebruik, verkoop, openbaarmaking voor zakelijke doeleinden en het delen van persoonlijke informatie. Zodra wij uw verzoek ontvangen en bevestigen, zullen wij u:
De categorieën van persoonlijke informatie die we over u hebben verzameld
De categorieën van bronnen voor de persoonlijke informatie die we over u hebben verzameld
Ons zakelijke of commerciële doel voor het verzamelen of verkopen van die persoonlijke informatie
De categorieën van derden met wie we die persoonsgegevens delen
De specifieke stukjes persoonlijke informatie die we over u hebben verzameld
Als we uw persoonlijke informatie hebben verkocht of uw persoonlijke informatie hebben vrijgegeven voor een zakelijk doel, zullen We u:
De categorieën van persoonlijke informatie categorieën verkocht
De categorieën van persoonlijke informatie categorieën bekendgemaakt
Het recht om nee te zeggen tegen de verkoop van persoonsgegevens (opt-out). U hebt het recht om ons op te dragen uw persoonlijke gegevens niet te verkopen. Neem contact met ons op om een opt-outverzoek in te dienen.
Het recht om persoonsgegevens te verwijderen. U hebt het recht om de verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen, behoudens bepaalde uitzonderingen. Zodra we uw verzoek hebben ontvangen en bevestigd, zullen we uw persoonlijke informatie uit onze administratie verwijderen (en onze serviceproviders opdracht geven om deze te verwijderen), tenzij een uitzondering van toepassing is. We kunnen uw verzoek tot verwijdering weigeren als het bewaren van de informatie noodzakelijk is voor ons of onze dienstverleners om:
De transactie te voltooien waarvoor we de persoonlijke informatie hebben verzameld, een goed of dienst te leveren die u hebt aangevraagd, acties te ondernemen die redelijkerwijs kunnen worden verwacht in het kader van onze lopende zakelijke relatie met u, of anderszins ons contract met u uit te voeren.
Beveiligingsincidenten detecteren, beschermen tegen kwaadwillige, bedrieglijke, frauduleuze of illegale activiteiten of degenen die verantwoordelijk zijn voor dergelijke activiteiten vervolgen.
Debug-producten om fouten te identificeren en te repareren die de bestaande beoogde functionaliteit aantasten.
De Vrijheid van meningsuiting uit te oefenen, het recht van een andere consument te waarborgen om zijn vrijheid van meningsuiting uit te oefenen, of een ander recht uit te oefenen waarin de wet voorziet.
Voldoen aan de California Electronic Communications Privacy Act (Cal. Wetboek van strafrecht § 1546 et. seq.).
Deelnemen aan openbaar of peer-reviewed wetenschappelijk, historisch of statistisch onderzoek in het algemeen belang dat voldoet aan alle andere toepasselijke ethische en privacywetten, wanneer het verwijderen van de informatie de prestaties van het onderzoek waarschijnlijk onmogelijk kan maken of ernstig kan schaden, als u eerder geïnformeerde toestemming hebt gegeven.
Uitsluitend intern gebruik mogelijk te maken dat redelijkerwijs in overeenstemming is met de verwachtingen van de consument op basis van uw relatie met ons.
Voldoen aan een wettelijke verplichting.
Maak ander intern en rechtmatig gebruik van die informatie die compatibel is met de context waarin u deze hebt verstrekt.
Het recht om niet gediscrimineerd te worden. U hebt het recht om niet te worden gediscrimineerd voor het uitoefenen van de rechten van uw consument, inclusief door:
Het weigeren van goederen of diensten aan u
Het in rekening brengen van verschillende prijzen of tarieven voor goederen of diensten, met inbegrip van het gebruik van kortingen of andere voordelen of het opleggen van sancties
Het leveren van een ander niveau of kwaliteit van goederen of diensten aan u
Suggereren dat u een andere prijs of tarief voor goederen of diensten of een ander niveau of kwaliteit van goederen of diensten ontvangt

Uitoefening van uw CCPA-rechten inzake gegevensbescherming

Om een van uw rechten onder de CCPA uit te oefenen, en als u een inwoner van Californië bent, kunt u contact met ons opnemen:

Door deze pagina op onze website te bezoeken: https://www.privacypolicies.com/contact/

Alleen u, of een persoon geregistreerd bij de California Secretary of State die u machtigt om namens u op te treden, mag een verifieerbaar verzoek indienen met betrekking tot uw persoonlijke informatie.

Uw verzoek aan ons moet:

Voldoende informatie te verstrekken die ons in staat stelt om redelijkerwijs te verifiëren dat u de persoon bent over wie we persoonlijke informatie hebben verzameld of een gemachtigde vertegenwoordiger
Beschrijf uw verzoek met voldoende details zodat we het goed kunnen begrijpen, evalueren en erop kunnen reageren

We kunnen niet reageren op uw verzoek of u de vereiste informatie verstrekken als we dat niet kunnen:

Verifieer uw identiteit of bevoegdheid om het verzoek in te dienen
En bevestigen dat de persoonlijke informatie betrekking heeft op u

We zullen de vereiste informatie gratis vrijgeven en leveren binnen 45 dagen na ontvangst van uw verifieerbare verzoek. De termijn voor het verstrekken van de vereiste informatie kan eenmaal worden verlengd met nog eens 45 dagen wanneer dit redelijkerwijs noodzakelijk is en met voorafgaande kennisgeving.

Alle openbaarmakingen die wij verstrekken, hebben alleen betrekking op de periode van 12 maanden voorafgaand aan de ontvangst van het verifieerbare verzoek.

Voor verzoeken om gegevensoverdraagbaarheid selecteren we een formaat om uw persoonlijke informatie te verstrekken dat gemakkelijk bruikbaar is en waarmee u de informatie zonder belemmering van de ene entiteit naar de andere entiteit kunt verzenden.

Verkoop Mijn Persoonlijke Gegevens Niet

U hebt het recht om u af te melden voor de verkoop van uw persoonlijke gegevens. Zodra we een verifieerbaar consumentenverzoek van u hebben ontvangen en bevestigd, stoppen we met het verkopen van uw persoonlijke gegevens. Neem contact met ons op om uw recht op opt-out uit te oefenen.

De serviceproviders waarmee we samenwerken (bijvoorbeeld onze Analyse-of advertentiepartners) kunnen technologie gebruiken op de Service die persoonlijke informatie verkoopt zoals gedefinieerd door de CCPA-wet. Als u zich wilt afmelden voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor op interesses gebaseerde reclamedoeleinden en deze potentiële verkopen zoals gedefinieerd in de CCPA-wetgeving, kunt u dit doen door de onderstaande instructies te volgen.

Houd er rekening mee dat elke opt-out specifiek is voor de browser die u gebruikt. Mogelijk moet u zich afmelden voor elke browser die u gebruikt.

Site

U kunt zich afmelden voor het ontvangen van advertenties die gepersonaliseerd zijn zoals aangeboden door onze serviceproviders door onze instructies op de Service te volgen:

Het opt-out platform van het NAi: http://www.networkadvertising.org/choices/
Het opt-out platform van de EDAA http://www.youronlinechoices.com/
Het opt-out platform van de DAA: http://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN

De opt-out plaatst een cookie op uw computer die uniek is voor de browser die u gebruikt om u af te melden. Als u van browser verandert of de cookies verwijdert die door uw browser zijn opgeslagen, moet u zich opnieuw afmelden.

Mobiele Apparaten

Uw mobiele apparaat kan u de mogelijkheid bieden om u af te melden voor het gebruik van informatie over de apps die u gebruikt om u advertenties te tonen die zijn afgestemd op uw interesses:

“Afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties” of “afmelden voor personalisatie van advertenties” op Android-apparaten
“Limit Ad Tracking” op iOS-apparaten

U kunt ook het verzamelen van locatiegegevens van uw mobiele apparaat stoppen door de voorkeuren op uw mobiele apparaat te wijzigen.

Privacy van kinderen

Onze Service richt zich niet tot personen jonger dan 13 jaar. We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand jonger dan 13 jaar. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens hebben verzameld van iemand jonger dan 13 jaar zonder verificatie van de toestemming van de ouders, nemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Als we moeten vertrouwen op toestemming als wettelijke basis voor het verwerken van uw informatie en uw land toestemming van een ouder vereist, kunnen we de toestemming van uw ouder nodig hebben voordat we die informatie verzamelen en gebruiken.

Links naar andere Websites

Onze Service kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u doorgestuurd naar de site van die derde partij. We raden u ten zeerste aan om het Privacybeleid van elke site die u bezoekt door te nemen.

We hebben geen controle over en nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.

Wijzigingen in dit Privacybeleid

We kunnen ons Privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u dit laten weten via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze Service, voordat de wijziging van kracht wordt en de datum “laatst bijgewerkt” bovenaan dit privacybeleid bijwerken.

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid periodiek te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit Privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.